Ciocolată și condimente Eggnog
Ciocolata si condimente Eggnog ar putea fi doar bautura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1224 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $5.19 pe portie. Un amestec de ciocolată semi-dulce, zahăr, piper cayenne măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Eggnog pâine cu ciocolată cu unt brun glazură de Eggnog, Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă, și Cupcakes Cu Condimente Cu Ouă.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de cremă la foc mic la foc mic. Între timp, puneți ciocolata într-un castron mediu.
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată și se amestecă până se topește.
Se adaugă smântâna rămasă și se lasă deoparte.
Așezați albușurile de ou în vasul unui mixer de stand și bateți la viteză mică până se spumează, aproximativ 30 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și, urmărind cu atenție, bateți până când sunt aproximativ consistența cremei de ras, aproximativ 90 de secunde. Reduceți viteza la mediu. Cu mixerul în funcțiune, adăugați jumătate de zahăr și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Transferați albii într-un castron mare. Nu spălați vasul.
Adăugați gălbenușurile de ou și zahărul rămas, cayenne și scorțișoară în vasul mixerului de stand acum gol și bateți la viteză medie-mare până la galben pal și ribbony, oprind mașina și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, aproximativ 2 minute în total.
Adăugați vanilie, lapte, smântână/amestec de ciocolată și alcool și amestecați la viteză mică pentru a combina.
Folosind o spatulă de cauciuc sau un tel de mână, împăturiți albușurile bătute în amestecul de gălbenuș de ou/lapte până se încorporează complet.
Se serveste de polonic în cupe și garnisind cu piper cayenne suplimentare la sol și un băț de scorțișoară.