Ciocolată Fără Gluten Alune Dream Torte

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați o prăjitură de vis Cu Alune de ciocolată fără Gluten. Această rețetă servește 10. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 475 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, amestecul de prăjituri cu mâncare al diavolului, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Ciocolată Fără Coacere Vegan Și Fără Gluten, Tort de ciocolată fără făină-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Tort de ciocolată fără făină, fără Gluten-umed și ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați alunele într-un singur strat într-o tigaie superficială. Prăjiți alune 8 până la 10 minute sau până se rumenesc și aromate.
Transferați piulițele fierbinți la mai multe grosimi de prosoape de hârtie. Frecați alunele împreună pentru a îndepărta pielea.
Lasă să se răcească. În recipientul pentru robotul de bucătărie sau blender, măcinați jumătate din alune fin. Se toacă alunele rămase; pune deoparte.
Ungeți cu generozitate partea inferioară numai a tăvii rotunde (8 sau 9 inci). (Reduceți temperatura cuptorului la 325 de grade F dacă utilizați o tigaie întunecată sau antiaderentă.)
Într-un castron mare, bateți alunele măcinate, amestecul de tort, apa, untul și ouăle la viteză mică de mixer electric 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 43 până la 48 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; rulați cuțitul în jurul marginii interioare a tigaiei; scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet.
Într-o cratiță mică și grea, încălziți laptele condensat îndulcit și ciocolata albă la foc mediu până când ciocolata se topește. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic cu aproximativ 7 pana la 10 minute mai mult sau doar pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se răcește 10 minute. Se amestecă vanilia.
Tăiați tortul răcit pe jumătate orizontal.
Așezați stratul inferior, tăiat cu fața în sus pe farfuria de servire; întindeți jumătate din amestecul de ciocolată albă peste tort; presărați cu jumătate din alunele tocate. Se acoperă cu jumătatea de tort rămasă, tăiată cu fața în jos.
Întindeți amestecul de ciocolată albă rămas deasupra(unele pot picura în jos).
Se presară cu alune rămase. Dați la frigider orice tort rămas.