Ciocolată Caldă Mexicană

Ciocolată Caldă Mexicană
Ciocolata caldă mexicană ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 442 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de ciocolată mexicană, lapte, Extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Sos De Fudge Fierbinte, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 2 căni de lapte, ciocolată mexicană tocată și extract de vanilie într-o cratiță la foc mic până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Gatiti, amestecand constant, doar pana cand amestecul este bine incalzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
CiocolataCiocolata
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul până se spumează. (Un blender de imersie funcționează bine.)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
BatetiBateti
3
Se toarnă uniform în 2 căni; se acoperă cu frișcă și se adaugă un băț de scorțișoară, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
FrișcăFrișcă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista