Ciocolată Caldă Mexicană
Ciocolata caldă mexicană ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 442 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de ciocolată mexicană, lapte, Extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, Sos De Fudge Fierbinte, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 2 căni de lapte, ciocolată mexicană tocată și extract de vanilie într-o cratiță la foc mic până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Gatiti, amestecand constant, doar pana cand amestecul este bine incalzit.
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul până se spumează. (Un blender de imersie funcționează bine.)
Se toarnă uniform în 2 căni; se acoperă cu frișcă și se adaugă un băț de scorțișoară, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.