Ciocolată Caldă Cu Mentă Alpină
Ciocolata caldă cu mentă alpină este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 565 calorii, 9g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, chipsuri de copt cu vanilie, extract de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Ciocolată Caldă Cu Mentă Alpină, Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite, și Autoroute Alpine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic răcit, amestecați frișcă, zahăr pudră, cacao și 1/4 linguriță extract de mentă cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți laptele doar pentru a fierbe la foc mediu - mic-nu fierbeți. Reduceți căldura la minim.
Adăugați chipsuri de copt; se amestecă constant cu sârmă până se topește și se omogenizează. Se amestecă 1/2 linguriță extract de mentă.
Se toarnă ciocolată fierbinte în căni sau căni. Completați fiecare porție cu frișcă.
Se ornează cu trestie de bomboane pentru agitare sau se presară cu bomboane zdrobite.