Ciocolata Pops
Ciocolata Pops este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 200 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, ciocolată dulce-amară de cea mai bună calitate, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ciocolata Dip Ice Pops de la purely Pops / Q & A cu autorul și Giveaway, Ciocolata Bon Bon Pops, și Ciocolata Calda Ice Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți ciocolata în bucăți în robotul de bucătărie.
Încălziți smântâna și laptele până aproape de fierbere, adăugați vanilia și ienibaharul și turnați prin pâlnie peste ciocolată.
Lăsați să stea 30 de secunde. Procesați timp de 30 de secunde, apoi spargeți oul în pâlnie și procesați timp de 45 de secunde.
Se toarnă în ceștile mici în care serviți și se așează la frigider timp de 6 ore sau peste noapte. Dar nu uitați să le scoateți din frigider cu 20 de minute înainte de a dori să fie consumate; frigul interferează cu bogăția lor delicioasă și mătăsoasă.
Acest lucru face 2 cupe cu totul: suficient pentru a umple 8 vase mici cu o capacitate de aproximativ 1/4 cană. Dar dacă aveți doar cupe mai mari, măriți doar cantitățile.