Ciocolata Guinness Bunătate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Chocolate Guinness Goodness. Această rețetă servește 6 și costă 2,09 USD pe porție. O porție conține 833 calorii, 9g de proteine, și 63G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, gălbenușuri de ou, pescaj guinness și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite de ciocolată Guinness cu Bacon cu cap de frișcă spumoasă și sirop de ciocolată Guinness, Săptămâna Guinness: Mousse Stout și ciocolată cu fursecuri cu fulgi de ovăz Guinness, și Tort Guinness Fudge Bundt cu Guinness Ganache – nu este nevoie de ochelari de bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare nereactiv, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul.
Deschideți cutia de Guinness și turnați încet în ceașcă de măsurare cu 4 căni, turnând partea cupei pentru a reduce spumarea.
Se toarnă jumătate din Guinness (aproximativ 7/8 cană) într-o cratiță cu fund greu de 3 litri.
Adăugați 2 1/4 căni de smântână și bateți pentru a combina. Setați la foc mediu și căldură, amestecând ocazional, până când bulele încep să se formeze la margini.
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolată și se bate până se omogenizează.
Turnați încet amestecul de ciocolată fierbinte în ouă, amestecând constant pentru a preveni coagularea. Puneți amestecul în cratiță și puneți-l la foc moderat. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si acopera spatele lingurii, aproximativ 15 minute. (Budinca va arăta separată.)
Se toarnă în blender și se amestecă la mare timp de 1 minut. Împărțiți budinca între pahare, lăsând cel puțin 1 inch de spațiu deasupra fiecăruia. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește și se fixează.
Între timp, se toarnă restul Guinness în cratiță mică și se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la moderat scăzută și fierbeți, neacoperit, până când se reduce la 1 lingură, aproximativ 20 de minute.
Se toarnă siropul într-un castron mic și se lasă să se răcească.
Bateți crema rămasă până se formează vârfuri moi.
Adăugați siropul Guinness și bateți până se combină. Împărțiți crema între 6 pahare de budincă și serviți.