Ciocolata Creme Brulee
Ciocolata Creme Brulee este un fără gluten desert. Această rețetă face 8 porții cu 483 calorii, 5g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, extract de vanillan, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Ciocolata Creme Brulee, și Ciocolata Creme Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Într-o cratiță medie, combinați smântâna, 3/4 cană de zahăr, ciocolata, lichiorul, cacao și vanilia. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana se formeaza bule in jurul marginilor tigaiei.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou până se combină. Adăugați treptat o parte din amestecul de smântână fierbinte în gălbenușurile de ou bătute, pentru a tempera.
Împingeți amestecul de ouă în amestecul de cremă fierbinte rămas, amestecând constant. Dacă se formează bulgări, turnați amestecul într-un castron printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă. Împărțiți uniform amestecul în 6 până la 8 ramekine rezistente la flacără. Aranjați ramekinii într-un vas de copt de 13 x 9 inci și umpleți vasul cu apă fierbinte de 1 1/2 inci.
Coaceți până când crema s-a setat și este fermă, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă, apoi înfășurați în folie de plastic grea și răciți cel puțin 6 până la 8 ore.
Presărați fiecare cremă uniform cu puțin din restul de 2 linguri de zahăr. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură până când zahărul se topește și devine o culoare caramel.
Scoateți cremele din cuptor și lăsați să stea 5 minute pentru a lăsa zahărul să se întărească. Zahărul poate fi, de asemenea, rumenit cu o torță culinară profesională.