Ciocolata Creme Brulee

Ciocolata Creme Brulee
Ciocolata Creme Brulee este un fără gluten desert. Această rețetă face 8 porții cu 483 calorii, 5g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, extract de vanillan, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Ciocolata Creme Brulee, și Ciocolata Creme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-o cratiță medie, combinați smântâna, 3/4 cană de zahăr, ciocolata, lichiorul, cacao și vanilia. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand ocazional, pana se formeaza bule in jurul marginilor tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
(din Cutie)(din Cutie)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
4
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou până se combină. Adăugați treptat o parte din amestecul de smântână fierbinte în gălbenușurile de ou bătute, pentru a tempera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Împingeți amestecul de ouă în amestecul de cremă fierbinte rămas, amestecând constant. Dacă se formează bulgări, turnați amestecul într-un castron printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă. Împărțiți uniform amestecul în 6 până la 8 ramekine rezistente la flacără. Aranjați ramekinii într-un vas de copt de 13 x 9 inci și umpleți vasul cu apă fierbinte de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Coaceți până când crema s-a setat și este fermă, aproximativ 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă, apoi înfășurați în folie de plastic grea și răciți cel puțin 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Presărați fiecare cremă uniform cu puțin din restul de 2 linguri de zahăr. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură până când zahărul se topește și devine o culoare caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
9
Scoateți cremele din cuptor și lăsați să stea 5 minute pentru a lăsa zahărul să se întărească. Zahărul poate fi, de asemenea, rumenit cu o torță culinară profesională.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista