Ciocolata-Amaretto Semifreddo
Reteta Ciocolata-Amaretto Semifreddo ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 35 minute. Această rețetă servește 12. Această garnitură are 442 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână frișcă, cireșe, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dublu Amaretto Semifreddo cu sos strălucitor auriu, Semifreddo de nuga de migdale cu sos de ciocolată dulce-amăruie (Semifreddo al Torrone), și Espresso-Ciocolata Semifreddo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți amaretto în crme anglaise. Într-un castron rece cu un mixer electric la viteză mare, bateți frișca până se formează vârfuri medii (ar trebui să-și păstreze forma, dar să nu fie rigide). Îndoiți ușor aproximativ o treime din amestecul crme anglaise până când nu rămân dungi albe. Îndoiți crme anglaise rămase până la amestecare.
Linia a 9-cu 5-in. tigaie de pâine (conține 8 căni) cu folie de plastic, lăsând surplombă pe toate părțile. Îndoiți ușor ciocolata tocată, migdalele și cireșele în amestecul crme anglaise. Se pune lingura în tigaie și se acoperă cu folie de plastic care depășește. Congelați până la fermitate, cel puțin 7 1/2 ore și până la 1 săptămână.
Pentru a servi, inversați desertul peste un platou și îndepărtați tigaia și folia de plastic.
Lăsați să stea 15 minute la temperatura camerei pentru a se înmuia. Partea superioară și părțile laterale netede cu un cuțit cald, dacă este necesar.
Se ornează cu ciocolată rasă.