Cina în seara asta: salată de mere, rucola și Pancetta cu ouă de prepeliță

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cina în seara asta: salată de mere, rucola și Pancetta cu ouă de prepeliță. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 533 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de lămâie, oțet de șampanie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 23 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: salată caldă de Chanterelle și Pancetta, Cina în seara asta: salată de ouă curry cu rucola și fistic, și Cina în seara asta: salată de friptură cu rucola balsamică și ofilită.
Instrucțiuni
Adăugați ouăle de prepeliță într-o oală de dimensiuni medii. Se acoperă cu apă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de trei minute.
Scurgeți ouăle, apoi aruncați într-o baie de apă cu gheață.
Lăsați-i să stea timp de cinci minute, apoi coajați și tăiați subțire.
Combinați oțetul, mierea, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron. În timp ce bateți totul împreună, stropiți încet în 3 linguri de ulei.
Adăugați pancetta într-o tigaie antiaderentă setată la foc mediu. Gatiti pana cand sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Scurgeți pe niște prosoape de hârtie.
Într-un castron mare, combinați merele, rucola, pancetta, ouăle de prepeliță și pansamentul. Aruncați bine și condimentați cu sare și piper după gust.