Cina În Seara Asta: Cotlet De Porc Ars Cu Kimchi

Cina În Seara Asta: Cotlet De Porc Ars Cu Kimchi
Cina reteta in seara asta: cotlete de porc ars cu Kimchi ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 41 minute. O porție conține 381 calorii, 35g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă $2.01 pe portie. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ulei de măsline, unt, vermut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Kimchi Jigae (Kimchi Tocană), Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic, și Cina in seara asta: cotlet de porc sotate cu varza murata.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateNormal
Gata În41 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Bucătăriicoreeanăasiatic
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista