Cina in seara asta: somon afumat cu marar Cr Aproxume Fraiche pe chifla de covrig
Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.79 pe portie. O porție conține 115 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 130 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de germeni de lucernă, CR sucrumme fraiche, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Cina in seara asta: salata de cartofi cu somon afumat și hrean Cr fra fra fra, Somon afumat încăierare cu marar, ceapa rosie si Cr fra fra, și Rye Crispbread Crackers cu piper-marar Cr Aproxme fra FRA și somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună crincormme fraiche și mărar într-un castron de dimensiuni medii.
Luați un coc de covrig și tăiați-l în jumătate. Slather lingură de mărar CR Fraiche pe fiecare parte tăiată.
Așezați chifla de bază pe farfurie mică. Se acoperă cu două uncii de somon afumat, două felii de roșii, patru felii de castraveți, câteva felii de ceapă roșie și varză de lucernă de cupă de la calibru.
Așezați chifla de sus deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.