Cina Reteta In seara asta: Channa Masala ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 270 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 97 de cenți pe porție. 244 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Du-te la magazin și ridică jalapeincurbo, cățel de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Creveți Tikka Masala, Cina In Seara Asta: Rapid Tikka Masala, și Channa Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați untul într-o tigaie setată la foc mediu. Când s-a topit, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
3
Adăugați coriandrul, chimenul, cayenne și turmericul. Se amestecă până se combină și se gătește timp de aproximativ 30 de secunde sau până când este foarte parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Se amestecă roșiile. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Aruncați în năut și turnați în apă. Se amestecă până se combină, apoi se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Adăugați ardeiul, garam masala, sarea și sucul de lămâie. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Presărați ghimbirul și jalapeno. Gatiti inca 30 de secunde. Condimentați cu sare dacă este necesar.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.