Cina de o zi plină

Cina de o zi plină
Ai nevoie de un aperitiv fără lactate? Cina plină de zile ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 120 de calorii. Vă este adus de Taste of Home. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Mergeți la magazin și luați macaroane cu cot, pudră de chili, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 77%. Prajitura pentru o zi ocupata, salata pentru o zi ocupata si chiftelele pentru o zi ocupata sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane NetăiateMacaroane Netăiate
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
2
Adăugați ingredientele rămase. Se aduce la fierbere la foc mediu; reduceți focul și fierbeți ușor, acoperit, timp de 30 de minute.
3
Adăugați apă dacă doriți o tocană mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Smântână, Bătută1/2 Cană Smântână, Bătută
TocanăTocană

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista