Cina Cu Tigaie Mexicană
Mexican Skillet cina este o rețetă mexicană care servește 8. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 277 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, smântână, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Oală de cină mexicană, Cină Consistentă Cu Tigaie, și Taco Cina Tigaie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, țelina, ardeiul verde și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; scurge.
Puneți deoparte pachetul de topping din amestecul de cină pentru o altă utilizare. Se amestecă conținutul pachetului de condimente cina mix, praf de chili și apă în amestec de carne de vită. Aduceți la fierbere. Se amestecă tăiței din amestecul de cină. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când tăiței sunt fragede.
Se amestecă brânza, roșiile și măslinele; se încălzește.
Serviți cu smântână, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Poppy Monterey Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă, cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructul roșu luminează peste palat, culegând zmeură și condimente sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe final lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.