Chutney indian de roșii dulci
Indian Sweet Tomato Chutney este un condiment fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan. O porție conține 85 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 39 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Mergeți la magazin și cumpărați sare indiană, chile, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 21%. Acest scor nu este atât de super. Pui condimentat indian cu chutney de roșii, chutney de roșii ghimbir și ceapă dulce și chutney saunth sau chutney sonth | Chutney-ul dulce de tamarind este foarte asemănător cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încinge ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu; adăugați semințe de chimen, foi de dafin și ardei iute roșu. Gătiți până când semințele de chimen încep să pulverizeze, 1 până la 2 minute, amestecând constant.
Gatiti si amestecati rosiile si bucata de ghimbir in amestecul de chimen pana cand toata apa se gateste din rosii, aproximativ 5 minute. Se amestecă jaggery și curmale în amestecul de roșii; gatiti pana se dizolva jaggery si amestecul se ingroasa, inca 5 minute.
Scoateți bucata de ghimbir și foile de dafin din chutney înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Dip poate fi combinat cu vin spumant și spumant rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.