Chowder de scoici cu scoici proaspete (sau conserve)
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Chowder de scoici cu scoici proaspete (sau conserve) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. Un amestec de scoici, grăsime de slănină topită, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 31%. Rețetă De Scoici Prăjite În Stil Clam Shack, Dovleac proaspăt vs. conserve: le - am pus la încercare, și Supă De Scoici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați scoicile într-o oală mare și turnați un litru de apă. Acoperiți oala și aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare. Aburiti scoicile pana se deschid, aproximativ 10 minute. Aruncați scoicile care rămân închise după 15 minute.
Se strecoară bulionul într-un ulcior printr-o sită cu ochiuri fine și se lasă scoicile să se răcească până când sunt suficient de confortabile pentru a fi manipulate. Scoateți carnea din fiecare scoică și așezați-o pe o tăietură. Aruncați toate cojile și tocați grosolan carnea de scoică.
Topiți grăsimea de slănină într-un cuptor olandez la foc mediu. Aruncați slănina tocată în oală și lăsați-o să se rumenească în grăsimea fierbinte aproximativ 5 minute. Se amestecă țelina și ceapa, apoi se presară cu sare de mare. Acoperiți oala, permițând legumelor să transpire în oală până când își eliberează parfumul și se înmoaie.
Adăugați cartofii și carnea de scoică tocată în oală, apoi turnați bulionul de scoică rezervat.
Se toarnă încă 4 căni de apă, se aruncă frunza de dafin, apoi se fierbe praful până când cartofii se înmoaie și se cedează ușor atunci când sunt străpunși de o furculiță.
Folosiți o lingură cu fante sau o pereche de clești de bucătărie pentru a smulge frunza de dafin din pudră, apoi amestecați smântâna grea. Gustă supa, ajustând condimentul după cum este necesar. Și apoi puneți praful în boluri, topind-o cu ierburi proaspete tocate.