Bacon Chowder de porumb ar putea fi doar supa pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 294 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, pudră de usturoi, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chowder De Porumb Și Slănină, Chowder de porumb și slănină, și Chowder De Bacon Și Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, gătiți slănina, țelina și ceapa la foc mediu timp de 10-15 minute sau până când slănina este gătită; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați cartofi și apă. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă ingredientele rămase; încălziți (nu fierbeți). Refrigerați sau congelați resturile.