Chowder De Creveți De Cartofi

Chowder De Creveți De Cartofi
Cartofi creveți Chowder ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 57 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați crema de amestec de supă de cartofi, legume, creveți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pudră cremoasă de cartofi cu creveți și slănină, Pudră De Creveți, și Pudră De Creveți.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, pregătiți amestecul de supă conform instrucțiunilor pachetului, adăugând legumele amestecate. Se amestecă creveții; gatiti 5-6 minute mai mult sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Grgich Hills Estate Sauvignon Blanc ( jumătate de sticlă) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Grgich Hills Estate Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)
Grgich Hills Estate Sauvignon Blanc (jumătate de sticlă)
Sauvignon Blanc, în primul rând Musqu clona, cultivate în cele mai tari podgorii Grgich Hills Estate oferă aromatice elegante, florale. Fabricat cu 100% Sauvignon Blanc.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista