Chowder de cartofi de porumb și Fingerling cu slănină afumată din lemn de mere
Porumb și Fingerling Chowder de cartofi cu bacon afumat de mere ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 236 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de slănină afumată cu măr, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mac și brânză cu slănină afumată din lemn de mere, Varză de Bruxelles cu slănină afumată cu măr și alune, și Măr Bacon carne de porc afumată și Mango Quesadilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați porumb, cimbru tocat și usturoi în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu. Se amestecă bulionul, laptele, jumătate și jumătate și cartofii; aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional.
Transferați 2 căni de amestec de cartofi într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează; întoarceți amestecul în piure în tigaie. Se amestecă sare și piper negru; se presară cu slănină mărunțită.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.