Chowder de cartofi de porumb și Fingerling cu slănină afumată din lemn de mere

Chowder de cartofi de porumb și Fingerling cu slănină afumată din lemn de mere
Porumb și Fingerling Chowder de cartofi cu bacon afumat de mere ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,67 USD pe porție. O porție conține 236 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de slănină afumată cu măr, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mac și brânză cu slănină afumată din lemn de mere, Varză de Bruxelles cu slănină afumată cu măr și alune, și Măr Bacon carne de porc afumată și Mango Quesadilla pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez mare la foc mediu pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa în picături în tigaie; gatiti 8 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați porumb, cimbru tocat și usturoi în tigaie; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu. Se amestecă bulionul, laptele, jumătate și jumătate și cartofii; aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați 2 căni de amestec de cartofi într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează; întoarceți amestecul în piure în tigaie. Se amestecă sare și piper negru; se presară cu slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista