Chorizo Hash Browns
Chorizo Hash Browns este un fără gluten garnitură. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de chorizo, cartofi roșii, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Chorizo Hash Browns, Chorizo Hash Browns, și Yucca Hash Browns cu Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa, ceapa si usturoiul in 1 lingura de ulei intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 3 pana la 5 minute.
Curățați cartofii și radeți grosier. Strângeți orice exces de apă din cartofi și amestecați cu amestecul de ceapă, chorizo, pătrunjel, boia, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare până se combină bine.
Ștergeți tigaia și încălziți untul și uleiul de lingură rămas la foc mediu până când untul este topit.
Adăugați amestecul de cartofi, răspândind uniform în tigaie și apăsând ușor pentru a aplatiza. Gatiti la foc mediu pana cand sunt crocante si aurii, 8-10 minute. Inversați o farfurie mare peste tigaie. Ținând placa și tigaia strâns împreună, inversați Hash browns pe farfurie. Glisați înapoi în tigaie și apăsați ușor pentru a aplatiza. Gatiti pana devine auriu si fiert, inca 8-10 minute.
Tăiați în pene și serviți.