Chocolate Chip Cheesecake I
Chocolate Chip Cheesecake i necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. O porție conține 783 calorii, 14g de proteine, și 53G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină, firimituri de cracker graham, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Cheesecake Cu Ciocolată, Cheesecake Cu Ciocolată, și Cheesecake Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Amestecați firimiturile de cracker graham, zahărul, untul și cacao. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci. Puneți crusta deoparte.
Bateți crema de brânză până se omogenizează. Adăugați treptat lapte condensat îndulcit; bate bine.
Adăugați vanilie și ouă și bateți cu viteză medie până se omogenizează. Aruncați 1/3 din chipsurile de ciocolată în miniatură cu 1 linguriță de făină pentru a acoperi (acest lucru le împiedică să se scufunde în fundul tortului).
Se amestecă în amestecul de brânză.
Se toarnă în crusta pregătită.
Se presară deasupra cu chipsuri de ciocolată rămase.
Coaceți la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 1 oră. Opriți cuptorul (nu deschideți ușa cuptorului) și lăsați tortul în cuptor să se răcească în cuptor încă o oră.
Scoateți din cuptor și răciți complet. Refrigerați înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaiei. Păstrați tortul la frigider până la momentul servirii.