Chiuveta Chipotle BBQ
Reteta chiuveta Chipotle BBQ este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 3 porții cu 344 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de vin, sare kosher, fum lichid și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați slow-aragaz arțar Chipotle bbq Carne de vită, Totul, dar chiuveta de bucatarie, și Bucătărie Chiuveta Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie cu fund greu mediu la foc mare.
Adăugați untul, ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa este translucidă și moale.
Întoarceți focul la mediu, adăugați sare, piper negru, piper cayenne și ardei chipotle și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați ketchup - ul, 3/4 cană de apă, zahăr brun, suc de lămâie, oțet de vin roșu, fum lichid, muștar galben și sos Worcestershire și gătiți timp de 15 minute.
Cu un mixer de mână, amestecați sosul până se omogenizează. Vor fi niște bucăți din ceapă și usturoi și, dacă doriți, strecurați-le printr-o sită. În caz contrar, fierbeți sosul la foc mic încă 15 minute.
Scoateți și răciți. A se păstra într-un recipient din plastic la frigider până la 1 lună.