Chipsuri de Pita din grâu integral cu sos de scufundare Mascarpone-arpagic
Chipsuri de pita din grâu integral cu sos de scufundare Mascarpone-arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 432 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone, sare kosher, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Arpagic Mascarpone Dip cu chipsuri de pita Herbate, Usturoi Integral De Grâu Parmezan Pita Chips, și Hummus De Avocado + Chipsuri De Pita Din Grâu Integral.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F.
Tăiați fiecare jumătate de pita în 4 pene. Aranjați panele de pita într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ungeți cu uleiul, apoi presărați oregano, sare și piper.
Coaceți timp de 5 până la 8 minute până când sunt crocante și aurii.
Într-un castron mediu, combinați slănina, brânza mascarpone, smântâna și arpagicul. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați scufundarea într-un bol de servire.
Aranjați chipsurile de pita și înmuiați-le pe un platou și serviți.