Chipsurile de Pita cu Caviar de vinete necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 52 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, piper, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hummus De Vinete Condimentat Cu Chipsuri De Pita, DIP DE VINETE ȘI PĂTLAGINĂ CU CHIPSURI DE PITA DE CHIMEN (BORONIA), și Salată de vinete prăjite cu chipsuri de Pita și sos de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti chipsuri de pita, împărțiți pitas; tăiați fiecare jumătate în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Pita
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
3
Așezați pene într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; acoperiți pene cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Se presară cu 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Pentru a pregăti caviarul, așezați jumătățile de vinete, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți ușor vinetele cu spray de gătit și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Caviar
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Scoateți din cuptor. Se răcește pe tigaie timp de 10 minute; coaja. Se toacă grosier pulpa; se pune într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați pătrunjelul și următoarele 8 ingrediente (prin usturoi), amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Garnisiți cu crenguțe de pătrunjel; serviți cu chipsuri de pita și pene de lămâie, dacă doriți.