Chipsuri De Cartofi Arpagic-Parmezan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați chipsurile de Cartofi Arpagic-parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 17 cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cartofi de copt, parmezan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Chipsuri De Cartofi La Grătar Cu Baie De Arpagic, Gratin de cartofi parmezan și arpagic, și Parmezan De Cartofi Și Tilapia Cu Crustă De Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Frecați cartoful cu o perie.
Tăiați cartoful pe lungime în felii foarte subțiri folosind un feliator de mandolină.
Combinați feliile de cartofi și uleiul într-un castron mare.
Adăugați brânză, arpagic și sare și aruncați ușor pentru a acoperi.
Aranjați feliile de cartofi într-un singur strat pe foile de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 18 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Notă: chipsurile se vor rumeni la rate diferite. Urmăriți cu atenție chipsurile și îndepărtați rapid chipsurile individuale din cuptor pe măsură ce devin aurii.