Chineză Dan-Bin

Chineză Dan-Bin
Chineză Dan-Bin ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 1 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 248 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ou, salsa netedă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Prăjită Chineză (Siu Yuk), Chineză Oală Fierbinte, și Sui Mai: Găluște Chinezească pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți felia de slănină într-o tigaie la foc mediu-mare. Pune deoparte. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă oul în tigaie și se presară cu porumb. Gatiti mai putin de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți tortilla peste întregul ou. După ce oul este ferm și atașat de tortilla, răsturnați și așezați slănina deasupra. Puneți salsa peste slănină și înfășurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
FolieFolie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Se scoate din tigaie, se taie în bucăți mici și se servește fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista