Chili w cârnați de curcan afumat

Chili w cârnați de curcan afumat
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru cutia de rețete, Chili W cârnați de curcan afumat ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 283 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, primești un fel principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de fasole nordică, conserve de roșii, hamburger măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chili Simplu De Cârnați Afumați, Cârnați De Curcan Afumat Cu Paste, și Pizza Afumată Cu Cârnați De Curcan.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșe. Un vin foarte plin de viață, care este foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare și ușoară pentru orice petrecere!Această șampanie se împerechează bine cu crustacee, preparate din carne de porc, brânzeturi ușoare și moi și pește bogat.Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Revista