Chili vegetarian cu fasole roșie

Chili vegetarian cu fasole roșie
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți acasă chili cu fasole roșie vegetariană. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 313 calorii, 23 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Pentru 1,82 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 476 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ cel de-al 8-lea concurs anual de chili: intrare – Chili vegetarian cu trei fasole + meniu săptămânal, chili vegetarian cu trei fasole și chili vegetarian cu trei fasole.

Instrucțiuni

1
Într-un 4-qt. aragaz lent, combina toate ingredientele. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Serviți cu smântână și brânză cheddar dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve De Porumb Alb (scurcat)1 Conserve De Porumb Alb (scurcat)
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, OpționalPâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional

Echipamente

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili în meniu? Încercați să combinați cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Revista