Chili Roșu Frecat Somon
Red Chili frecat somon este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 570 calorii. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la wholefoodsmarket.com are 14 fani. Dacă aveți oregano, crenguțe de coriandru, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Somon Frecat Cu Chili, Somon Frecat Cu Chili, și Somon frecat cu Chili cu Salsa de ananas cu piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ardeii chile în suficientă apă caldă pentru a le acoperi timp de 30 de minute, până se înmoaie. Când ardeii iute sunt moi, îndepărtați și aruncați tulpinile și semințele, apoi transferați în blender. (Rezervați lichid de înmuiere.)
Adăugați zahăr, suc de lămâie, usturoi, oregano și sare și pur până când aveți o consistență asemănătoare pastei. Dacă amestecul este prea gros, adăugați puțin din lichidul de înmuiere chile, câte 1 linguriță, până când se atinge consistența dorită.Preîncălziți cuptorul la 177°.aranjați fileurile de somon pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament, cu pielea în jos, doar atingând, astfel încât să semene cu o parte întreagă de somon.
Întindeți chile pur uniform peste vârfurile somonului pentru a acoperi complet fiecare file.
Așezați felii de var în centrul somonului într-o linie dreaptă, apoi periați-le cu ulei.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când somonul se rumeneste și este complet gătit. Scoateți cu grijă fileurile de somon pe un platou de servire, recreând forma originală.
Se servește fierbinte din cuptor, la temperatura camerei sau răcit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.