Chili picant al lui Alyssa

Chili picant al lui Alyssa
Rețeta Alyssa's Spicy Chili ți-ar putea satisface pofta americană în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă face 12 porții cu 132 de calorii, 6 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 1,04 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de sare și piper, sos tabasco, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Macaroons cu nucă de cocos de la Quinoa Alyssa, al 7-lea concurs anual de chili: intrare – Spicy Chile Chili și Spicy Chili.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili în meniu? Încercați să combinați cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Ai putea încerca Bodegas Naveran Brut Cava. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista