Chili De Pui Mexican

Chili De Pui Mexican
Chili de pui Mexican este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 40g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 387 calorii. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1702 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Această rețetă de la Taste of Home necesită fasole neagră, bulion de pui, ulei de canolan și pudră de chili. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este remarcabil. Rețete similare includ Chili De Pui Mexican, Chili De Pui Mexican Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker Mexican Pui Chili.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, pui brun în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transfer la un 5-qt. aragaz lent. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chicken Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nature ' s Revenge Pet Nat ros Euro. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriiamerican
Revista