Chili De Pui Cu Fasole Albă

Chili De Pui Cu Fasole Albă
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Chili de pui cu fasole albă ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 230 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fasole, semințe de coriandru măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1925 de oameni au fost impresionați de această rețetă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Fasole albă și Chili de pui, 17 Chili De Pui Alb De Fasole, și Chili De Pui Și Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și gătiți ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Se amestecă bulion, tomatillos, roșii, ardei iute și condimente. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
CondimenteCondimente
BulionBulion
3
Adăugați porumb, pui și fasole; fierbeți 5 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
FasoleFasole
PorumbPorumb

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este eticheta inspirată de Vilarnau NV Brut ros diametru Cava Gaudi. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Vilarnau NV brut Rose Cava Gaudi etichetă inspirată
Vilarnau NV brut Rose Cava Gaudi etichetă inspirată
Vilarnau Brut Reserva Rose este produs din Trepat, un soi nativ și Pinot Noir. Se îmbătrânește timp de 15 luni pe drojdie. Această Cava prezintă o culoare roz pal, cu o complexitate aromatică frumoasă pe nas, inclusiv fructe proaspete, cum ar fi căpșuni. Pe gust proaspăt, neted și fructat, dar nu dulce. Ideal cu preparate din paste, pizza,paella și fideu nr. Se servește foarte răcit.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista