Chili De Pui

Chili De Pui
Chicken Chili este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 547 calorii. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pudră ancho chile, bere, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați pentru Crockpot Pui și fasole Chili și chili brânză Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti primele 3 ingrediente în ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, amestecând des, 12 până la 13 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz. Se amestecă pudra de chile și următoarele 2 ingrediente și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați bulion și următoarele 2 ingrediente și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, 30 de minute. Se amestecă fasolea și se gătește 5 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Se ia de pe foc și se amestecă cilantro și rozmarin. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Gât De PuiGât De Pui
4
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista