Chili cu șuncă și fasole

Chili cu șuncă și fasole
Chili cu șuncă și fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 321 de calorii, 20 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 1,42 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 32 de fani. Un amestec de ceapă, ardei gras, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Chili cu șuncă și fasole, al 8-lea concurs anual de chili: intrare – Chili vegetarian cu trei fasole + meniu săptămânal, iar pentru Crockpot Chicken and Bean Chili și Chili Cheese Dip sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, fierbeți șunca, ceapa, ardeiul verde și usturoiul în ulei până se înmoaie. Amestecați roșiile, fasolea, sosul picante, sosul de roșii și apă dacă doriți. Se aduce la fierbere. Se amestecă măslinele, bulionul, cimbru, sare și piper. Reduceți focul, fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ornează cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Ste Chapelle Special Harvest Riesling cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Aromele de piersici proaspete feliate, caise și citrice lasă loc aromelor de miere, piersici și coajă de portocală. Vinul este dulce, dar bine echilibrat, cu aciditate crocantă și un final lung de miere și fructe.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Revista