Chile-Varză De Usturoi
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și garnitură pescatariană? Chile-varza de usturoi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați varză, ulei de susan, sos de pește și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Varză Napa prăjită cu usturoi, Chile proaspătă și busuioc, Pasilla Chile + Salată De Varză De Tei, și Chile-creveți de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de lămâie, zahărul brun, sosul de pește și sambal oelek într-un castron mic.
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare; vârtej.
Adăugați varza în tigaie; gătiți 7 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă amestecul de zahăr brun; gatiti 4 minute, amestecand ocazional. Se amestecă cilantro.