Chile-Varză De Usturoi

Chile-Varză De Usturoi
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și garnitură pescatariană? Chile-varza de usturoi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați varză, ulei de susan, sos de pește și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Varză Napa prăjită cu usturoi, Chile proaspătă și busuioc, Pasilla Chile + Salată De Varză De Tei, și Chile-creveți de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de lămâie, zahărul brun, sosul de pește și sambal oelek într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal OelekSambal Oelek
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați varza în tigaie; gătiți 7 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă amestecul de zahăr brun; gatiti 4 minute, amestecand ocazional. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista