Chile-Sos De Brânză
Sosul de brânză Chile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 105 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză cheddar, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Brânză Enchiladas cu sos roșu de Chile, Papan a la Huancaina (cartofi cu sos de brânză Chile), și Piept de pui la grătar umplut cu brânză de capră cu sos de Cilantro Chile afumat.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mediu-mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Creșteți căldura la mediu și adăugați treptat lapte; gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa usor.
Se ia de pe foc; adăugați brânza și ingredientele rămase, amestecând până se topește brânza. Păstrați cald.