Chile-Sos De Brânză

Chile-Sos De Brânză
Sosul de brânză Chile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 105 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză cheddar, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Brânză Enchiladas cu sos roșu de Chile, Papan a la Huancaina (cartofi cu sos de brânză Chile), și Piept de pui la grătar umplut cu brânză de capră cu sos de Cilantro Chile afumat.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mediu-mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Creșteți căldura la mediu și adăugați treptat lapte; gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; adăugați brânza și ingredientele rămase, amestecând până se topește brânza. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați asocierea cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
"Din podgoriile selecte din Lujan de Cuyo, acest amestec de malbec, cabernet Sauvignon și merlot este unul dintre cele mai strălucitoare și mai clare exemple ale stilului lui Weinert..."- Vin Și Băuturi Spirtoase 93/100
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista