Chile-Frecat La Grătar-Salată De Scoici
Chile-frecat la gratar-Scallop salata ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta fel de mâncare parte. Această rețetă face 4 porții cu 119 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de coriandru, busuioc, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chile Roșu Frecat La Grătar Arctic Char, Cacao-Chile-Frecat Filet De Porc La Grătar, și Chile - piept de pui frecat cu salată de varză, quinoa și varză de Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine. Pune deoparte.
Combinați chile și ardeiul crăpat; frecați amestecul de chile în scoici. Infilați scoici pe fiecare dintre frigăruile de 4 (12 inci). Pregătiți grătarul.
Așezați kebab-urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Așezați varza și ingredientele rămase într-un castron mare; adăugați pansament de var, aruncând pentru a acoperi. Împărțiți amestecul de varză uniform între 4 farfurii. Completați fiecare cu 1 kebab.