Chiftele Suedeze Ușoare
Chiftele ușor Suedeză ar putea fi doar Scandinave rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 50 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de amestec de umplutură pentru aragaz, ceapă, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chiftele Suedeze Ușoare, Chiftele Suedeze Ușoare, și Chiftele Suedeze Ușoare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Se amestecă carnea, amestecul de umplutură, ouăle, ceapa și apa doar până se amestecă. Formați în 32 de chiftele, fiecare cu diametrul de aproximativ 1 inch.
Așezați în 2 tigăi căptușite cu folie de 13x9 inci pulverizate cu spray de gătit.
Coaceți 20 min. sau până când se termină (160F).
Se amestecă sosul și smântâna într-o cratiță mare.
Adăugați chiftele; se amestecă pentru a acoperi uniform. Gatiti la foc mic 5 min. sau până când sosul este încălzit, amestecând ocazional.