Chiftele Mexicane De Curcan

Chiftele mexicane de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 202 calorii, 30g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, praf de chili, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ovăzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu umplutură de fulgi de ovăz Pecan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Încercați Taitei mexicani de dovlecei și chiftele de curcan Jalapeno Popper {Low Carb, Gluten Free & High Protein}, Chiftele Mexicane, și Chiftele Mexicane pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.