Chiftele dulci și acre

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Chiftele dulci și acre ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. Un amestec de ardei gras, amidon de porumb, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet alb distilat ai putea urma acest curs principal cu Mini Căpșuni Pavlovas ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele dulci și acre (chiftele orientale dulci și acre), Chiftele dulci și acre, și Chiftele dulci și acre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, combinați carnea de vită măcinată, oul, amidonul de porumb, sarea, ceapa tăiată cubulețe și piperul. Forma în chiftele 1 inch; aproximativ 2
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți chiftelele; scurgeți grăsimea și dați deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mic.
Se toarnă sucul de ananas și se fierbe câteva minute.
Într-un castron mic, combinați cele 3 linguri de amidon de porumb, sos de soia, oțet și apă. Se amestecă până se omogenizează și se toarnă în sucul de ananas.
Se adauga indulcitorul granulat SPLENDA XV si se fierbe pana se ingroasa, amestecand continuu.
Așezați chiftelele, bucățile de ananas, ardeiul verde, morcovul și ceapa în amestecul de sos.