Chiftele Dulci La Grătar
Chiftele dulci de grătar durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 524 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 1,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pudră de usturoi, ovăz cu gătit rapid și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal de grătar. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încearcă Chiftele De Grătar, Chiftele De Grătar, și Chiftele De Curcan La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Zdrobiți carnea de porc peste amestec și amestecați bine. Forma în 2-in. bile.
Așezați chiftelele pe un suport uns într-o tigaie superficială.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 20-25 minute sau până când un termometru citește 160 CP.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Transferați la un 2-qt negrasat. vas de copt.
Între timp, într-o cratiță, combinați ketchup, zahăr brun, fum lichid dacă doriți și suc de lămâie; gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul brun.
Se toarnă peste chiftele.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 10-15 minute mai mult sau până se încălzește.
Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz
Vinul Zinfandel și vinul ros euro sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosum este revigorant la temperaturi ridicate și completează sosurile dulci și picante și freacă. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Big Smooth Old Vine Zinfandel cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Acest mare Zinfandel neted oferă arome vii de prune negre, cireșe uscate, smochine și acea notă frumoasă de fructe proaspete de mărăcini. Notele suplimentare de soia, frunze de ceai negru și vanilie tahitiană adaugă complexitate cu fiecare vârtej al paharului. Pe palat, taninurile netede și mătăsoase sunt pronunțate și învelite în gură, ducând la un palat bogat, plin de corp, unde aromele suculente de fructe de boysenberry și rodie se amestecă cu nucă de cocos proaspăt rasă și note subtile de piper negru-totul lucrând împreună armonios. Taninurile netede pulverulente distincte dau și echilibrul general al aromei, structurii și texturii creează o expresie generală remarcabilă a Zinfandelului.