Chiftele de pui Teriyaki cu Edamame și mazăre de zăpadă

Reteta chiftele de pui Teriyaki cu Edamame și mazăre de zăpadă ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 20 minute. Această rețetă face 4 porții cu 640 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de orez, ulei de canolan, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită cu mazăre de zăpadă și Edamame, Creveți cu mazăre de zăpadă și Edamame, și Somon teriyaki cu mazăre de zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un castron mare, combinați puiul, ceapa verde și ghimbirul. Se modelează în 16 chiftele.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti chiftelele, intorcand, pana cand sunt fierte, 10-12 minute.
Transferați pe o farfurie. Ștergeți tigaia.
Încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare.
Adăugați mazărea și edamame. Gatiti, aruncand, timp de 2 minute. Întoarceți chiftelele în tigaie. Într-un castron mic, combinați sosul de soia și zahărul.
Se adaugă în tigaie și se fierbe până se îngroașă ușor, 2 până la 3 minute.
Se servește peste orez. Bacsis: pentru a împiedica puiul măcinat să se lipească de degete, udați-vă mâinile înainte de a forma chiftelele.