Chiftele de miel în sos de Curry verde

Chiftele de miel în sos de Curry verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 441 calorii, 17g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de suc proaspăt de lămâie, serrano chile, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele de miel Indian în sos Curry, Chiftele de curcan cu conținut scăzut de carbohidrați în sos de Curry verde, și Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face chiftelele, amestecați mielul măcinat, pesmetul, oul, chimenul, garam masala și sarea împreună într-un castron mare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 15 minute sau până la 4 ore.
Pentru a face sosul, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul, ghimbirul și chile și amestecați bine. Deschideți cutia de lapte de cocos. Scoateți lingura și măsurați 1/2 cană din laptele gros de nucă de cocos care a crescut până la vârf.
Se adaugă în cratiță cu chimenul și garam masala. Gatiti pana cand amestecul de ceapa se inmoaie si laptele de cocos se reduce si arata gras, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1 cană de apă, coriandrul, concentratul de tamarind și laptele de cocos rămas (aproximativ 1 1/4 căni).
Bateți bine și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, amestecândocazional, până când este ușor redus, aproximativ 10 minute.
Folosind mâinile clătite sub apă rece, modelați amestecul de carne în 24 de chiftele mici egale.
Transferați pe o farfurie. Adăugați cu grijă chiftelele în sosul care fierbe și acoperiți cu capacul întredeschis. Se fierbe la foc mic până când sosul se îngroașă și chiftelele sunt fierte fără semne de roz, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare.
Retipărit cu permisiunea de la I Love Meatballs de Rick Rodgers, 2011 Editura Andrews McMeel, LLC