Chiftele de cârnați rapide cu sos de roșii și busuioc, spaghete și mazăre dulce crudă

Chiftele cârnați rapide cu un sos de roșii și busuioc, spaghete și mazăre dulce prime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 91G de grăsime, și un total de 1474 calorii. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic de calitate, spaghete, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Chiftele de spaghete și sos de roșii-busuioc, Chiftele de curcan cu sos de roșii rapid și picant și spaghete de grâu integral, și Spaghete cu chiftele în sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare și adăugați câteva pahare de ulei de măsline. Tăiați cârnații în afară, apoi stoarceți și ciupiți carnea din piele, astfel încât să obțineți mici forme de chiftele - nu le faceți prea mari sau vor dura prea mult timp pentru a găti. Încercați să obțineți cel puțin 3 bile din fiecare cârnați. Nu vă faceți griji cu privire la rularea lor în bile perfecte și făcându - le să arate toate fanteziste-dur și rustic este bun!
Pune-le în tigaie. Continuați să prăjiți și să întoarceți chiftelele până se rumenesc și se fierb.
Între timp, puneți spaghetele într-o tigaie mare cu apă clocotită sărată și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până la al dente.
Pentru a vă face sosul de roșii, încălziți o tigaie separată și turnați puțin ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și tulpinile de busuioc tocate și mutați-le în jurul tigaiei pentru câteva minute. Puneți câteva frunze mici de busuioc deoparte pentru mai târziu și presărați restul în tigaie.
Se adaugă roșiile și se condimentează cu grijă cu sare și piper, după gust. Aduceți la foc mic, rupeți roșiile puțin mai mult cu o lingură și adăugați o înghițitură de oțet balsamic - este minunat să adăugați dulceață sosului.
Adăugați ierburile în tigaia de chifteluțe de cârnați, aruncând totul în toate aromele minunate. Gatiti aproximativ 30 de secunde. Când spaghetele sunt gătite, scurgeți-le și împărțiți pastele și chiftelele între 4 boluri. Se toarna peste sosul de rosii.
Presărați frunzele de busuioc rezervate și serviți cu o mână de mazăre proaspătă de persoană în mijlocul mesei, astfel încât toată lumea să poată încerca să-și decojească propriile și puțin parmezan pentru grătar sau bărbierit deasupra.
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"