Salată de mere-brie spanac

Salată de mere-brie spanac
Salata de mere-brie de spanac este un aperitiv lacto ovo-vegetar fără gluten. O porție conține 237 de calorii, 6 g de proteine și 16 g de grăsimi. Pentru 1,29 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită sirop de arțar, mere, spanac și jumătăți de nuci pecan. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de mere-brie de spanac, pui la grătar cu salată de brie și baby spanac și salată de mere, cheddar alb și spanac cu vinaigretă de cidru de mere.

Instrucțiuni

1
Pune merele pe o tavă de copt neunsă; ungeți cu 2 linguri de sirop. Se fierb la 3-4 inchi de la foc timp de 3 minute. întoarce; ungeți cu sirop rămas. Prăjiți 3-5 minute mai mult sau până când devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Într-un castron mare de salată, combinați spanacul, brânza, nucile pecan și merele. Într-o cratiță mică, combinați ingredientele pentru dressing; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă peste salată; arunca pentru a acoperi.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Eighteen Miles Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Optsprezece Miles Chardonnay
Optsprezece Miles Chardonnay
Vinicultorul Jessica Boone s-a uitat la cool Coasta Sonoma pentru acest Chardonnay luminos și complex. Fructele ușoare cu sâmbure, lămâia Meyer și mineralitatea atrăgătoare la nas se mențin pe un palat cremos echilibrat de aciditate vibrantă. Notele de vanilie și stejar dulce sporesc complexitatea vinului. Pentru vinurile din Eighteen Miles, Jessica Boone (de la Passalacqua Winery) atrage struguri din nouă denumiri distincte, toate pe o rază de optsprezece mile în jurul Healdsburg, CA. Vă rugăm să încercați și Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir și Petite Sirah.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Revista