Chiftele de curcan cu sos de lamaie
Chiftele de curcan cu sos de lămâie necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 386 de calorii . Această rețetă servește 4 și costă 2,71 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână tăiței, sos worcestershire, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chifteluțe de curcan cu sos de iaurt de lămâie , chifteluțe de curcan cu lămâie și rozmarin și chifteluțe de curcan cu lămâie și rozmarin .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oul, tărâțele, sosul Worcestershire și coaja de lămâie. Se sfărâmă curcanul peste amestec; amesteca bine. Se dau forma a 20 de chiftele.
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, rumeniți chiftele.
Adăugați bulion; aduce la fierbere. Reduce caldura; se acopera si se fierbe 5-8 minute sau pana cand curcanul nu mai este roz.
Scoateți chiftelele și păstrați-le la cald.
Combina amidonul de porumb, iaurtul si sucul de lamaie pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în sucurile de gătit. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă morcovul și ceapa; căldură prin.
Serviți peste chiftele și tăiței.