Chiftele cu sos de ciuperci

Chiftele cu sos de ciuperci
Chiftele cu sos de ciuperci necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Chiftele cu sos de ciuperci, Chiftele în sos de cremă de ciuperci, și Chiftele de vită și ciuperci cu sos Stroganoff.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele patru ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Formați în 1-1 / 2-in. bile. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, chiftele maro; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
CuptorCuptor
2
Combinați ingredientele sosului; se toarnă peste chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
3
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30 de minute sau până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista