Chiftele cu cap de leu în sos picant de nucă de cocos
Această rețetă face 8 porții cu 220 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Dacă 85 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., chiftele cu cap de leu în sos picant de nucă de cocos ar putea fi un extraordinar fără lactate rețetă pentru a încerca. Dacă aveți la îndemână ardei iute, ulei de susan, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Chiftele cu cap de leu, Chiftele cu cap de leu, și Chiftele cu cap de leu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Pentru a pregăti chiftele, combinați carnea de porc măcinată și următoarele 9 ingrediente (carne de porc prin sare) într-un castron mare și formați amestecul în 8 chiftele.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele; gatiti 7 minute, rumenind pe toate partile.
Puneți sosul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați chiftele; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 8 minute.
Se ornează cu busuioc și coajă.