Chifle Cu Cruce Fierbinte De Paște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încercați chiflele calde de Paște. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 234 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paști eveniment. Dacă aveți la îndemână sare, gălbenuș de ou, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încearcă Chifle Cu Cruce Fierbinte, Chifle Cu Cruce Fierbinte, și Chifle Cu Cruce Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în lapte. Se amestecă untul, oul, zahărul și sarea.
Combinați 3/4 cană de făină, stafide, coacăze, scorțișoară și ienibahar; se adaugă la amestecul de drojdie și se amestecă bine. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 4-6 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos; forma în șase 2-in. bile.
Locul 2 în. separat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o cruce deasupra fiecărui coc. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Bateți gălbenușul de ou și apa; periați peste chifle.
Se coace la 375 CP timp de 13-15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Combinați ingredientele de glazură; pipă peste chifle.