Reteta chifle de porc chinezesc (Cha Siu Bao) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 388 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Un amestec de praf de copt, făină, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, Chifle De Porc Prăjite Chinezești, și Chifle chinezești de porc la grătar (Char Siu Bao) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă 1/4 cană de zahăr în 1 3/4 căni de apă caldă, apoi se adaugă drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Lăsați să stea 10 minute sau până când amestecul este spumos. Cernem făina și praful de copt într-un castron mare. Se amestecă 2 linguri de scurtare și amestecul de drojdie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Frământați aluatul până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Așezați aluatul într-un vas uns și acoperiți-l cu o foaie de folie alimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de aproximativ 2 ore sau până când s-a triplat în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Tăiați carnea de porc în fâșii groase de 2 inci. Folosiți furculița pentru a o înțepa peste tot. Marinați timp de 5 ore într-un amestec făcut cu 1 1/2 linguri sos ușor de soia, 1 1/2 linguri sos hoisin și 1 linguriță sos dulce de soia. Grătiți carnea de porc până când este gătită și carbonizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kecap Manis
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Tăiați portul prăjit în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
8
Combinați 1 1/2 linguri de zahăr, 1 1/2 linguri de sos de soia, sos de stridii și 1 cană de apă într-o cratiță. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Stridii
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se amestecă amidonul de porumb cu 2 1/2 linguri de apă; se adaugă în cratiță și se amestecă până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Se amestecă în 2 linguri untură sau scurtare, ulei de susan și piper alb. Se răcește și se amestecă carnea de porc prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Untură
11
Scoateți aluatul din vas și frământați-l pe o suprafață ușor făinată până când este netedă și elastică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Rotiți aluatul într-o rolă lungă și împărțiți-l în 24 de bucăți. Aplatizați fiecare piesă cu palma mâinii pentru a forma un cerc subțire. Centrul cercului trebuie să fie mai gros decât marginea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Așezați o porție din umplutura de porc în centrul fiecărui cerc de aluat. Înfășurați aluatul pentru a închide umplutura. Ciupiți marginile pentru a forma cocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Lăsați chiflele să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Aburi chifle timp de 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.