Chifle Chinezești De Porc (Cha Siu Bao)

Reteta chifle de porc chinezesc (Cha Siu Bao) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 388 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Un amestec de praf de copt, făină, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu, Chifle De Porc Prăjite Chinezești, și Chifle chinezești de porc la grătar (Char Siu Bao) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă 1/4 cană de zahăr în 1 3/4 căni de apă caldă, apoi se adaugă drojdia.
Lăsați să stea 10 minute sau până când amestecul este spumos. Cernem făina și praful de copt într-un castron mare. Se amestecă 2 linguri de scurtare și amestecul de drojdie; se amestecă bine.
Frământați aluatul până când este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un vas uns și acoperiți-l cu o foaie de folie alimentară.
Lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de aproximativ 2 ore sau până când s-a triplat în vrac.
Tăiați carnea de porc în fâșii groase de 2 inci. Folosiți furculița pentru a o înțepa peste tot. Marinați timp de 5 ore într-un amestec făcut cu 1 1/2 linguri sos ușor de soia, 1 1/2 linguri sos hoisin și 1 linguriță sos dulce de soia. Grătiți carnea de porc până când este gătită și carbonizată.
Tăiați portul prăjit în cuburi de 1/2 inch.
Combinați 1 1/2 linguri de zahăr, 1 1/2 linguri de sos de soia, sos de stridii și 1 cană de apă într-o cratiță. Aduceți la fierbere.
Se amestecă amidonul de porumb cu 2 1/2 linguri de apă; se adaugă în cratiță și se amestecă până se îngroașă.
Se amestecă în 2 linguri untură sau scurtare, ulei de susan și piper alb. Se răcește și se amestecă carnea de porc prăjită.
Scoateți aluatul din vas și frământați-l pe o suprafață ușor făinată până când este netedă și elastică.
Rotiți aluatul într-o rolă lungă și împărțiți-l în 24 de bucăți. Aplatizați fiecare piesă cu palma mâinii pentru a forma un cerc subțire. Centrul cercului trebuie să fie mai gros decât marginea.
Așezați o porție din umplutura de porc în centrul fiecărui cerc de aluat. Înfășurați aluatul pentru a închide umplutura. Ciupiți marginile pentru a forma cocul.
Lăsați chiflele să stea 10 minute.
Aburi chifle timp de 12 minute.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.